время работы с 9-00 до 20-00 без выходных

Выберите валюту: USD UAH

Як гонадотропін працює на ПКТ?

Гонадотропін, зокрема хоріонічний гонадотропін людини (ХГЛ), відіграє важливу роль у відновленні нормального рівня власного тестостерону після курсу анаболічних стероїдів. Анаболічні стероїди пригнічують природне вироблення тестостерону, і після закінчення їх використання організм часто потребує допомоги для відновлення гормонального балансу.

Гонадотропін імітує дію лютеїнізуючого гормону (ЛГ), який виробляється гіпофізом і стимулює клітини Лейдіга в яєчках до виробництва тестостерону. Коли людина використовує анаболічні стероїди, рівень власного ЛГ знижується, що призводить до пригнічення функції яєчок і зниження вироблення тестостерону. Це може призвести до стану гіпогонадизму (недостатності тестостерону), який супроводжується такими симптомами, як зниження лібідо, втома, депресія, втрата м'язової маси та інші.

Після закінчення курсу гонадотропін може використовуватися для стимуляції яєчок і відновлення нормального вироблення тестостерону. Введення ХГЛ допомагає активізувати клітини Лейдіга, які починають знову виробляти тестостерон, що сприяє нормалізації гормонального фону. За кілька тижнів до закінчення курсу анаболіків може починатися введення ХГЛ. Це допомагає запобігти атрофії яєчок і підтримує їхню функцію до початку післякурсової терапії (ПКТ). Після завершення курсу стероїдів і закінчення застосування ХГЛ починають використовувати препарати, такі як кломіфен (Кломід) або тамоксифен (Нолвадекс), які стимулюють вироблення ЛГ і ФСГ у гіпофізі. Це допомагає організму самостійно почати виробництво тестостерону і відновити нормальний гормональний фон.

Купити гонадотропін та інші препарати для ПКТ ви можете в Sport Market.

 


 

тел.:        (063) 114-22-60
тел/факс :(048) 787-58-89

© 2007—2023 «Real Autotuning»