время работы с 9-00 до 20-00 без выходных

Выберите валюту: USD UAH

Не пропустіть нові надходження до каталогу цінних монет

Нумізматика — неймовірно барвиста та історично цікава сфера колекціонування. Саме тому ресурс “Скупка Монет - монети за найкращими цінами в Україні” стає все більше популярним серед фахівців та колекціонерів України. Тут продаються лоти з усього світу. Серед них:

  • Рідкісні монети України, що з’явились через неточності виробництва або через дуже маленький тираж. Часто серед них були номінали 1, 2, 5 копійок. Вони вже вийшли з обігу, тож таки лоти стали ще дорожчими.
  • Ювілейні монети України регулярно випускаються до різних знакових подій. Серед таких — визначні дати, ювілеї відомих історичних постатей нашої країни, культові споруди, яскраві події на кшталт “Євро-2012” тощо.
  • Українські монети з дорогоцінних металів — срібла, золота — популярні завдяки високій інвестиційній спроможності. Їхня ціна з часом тільки зростає, тому вони довго не завісають в каталозі.
  • Нові монети з різних країн світу також готові поповнити ваші колекції. Вони часто присвячуються яскравим несподіванкам. Наприклад, дуже популярним фільмам, сучасним артистам в різних жанрах.
  • Ще тут ви знайдете банківські зливки, раунди та багато іншого.

Аби завжди мати можливість переглянути новинки, перейдіть на Skupkamonet.com.ua та додайте платформу в обрані.

Перевага сервісу для нумізматів — робота в форматі онлайн

Зазвичай фахівці, що можуть правильно оцінити монети та дати варті уваги рекомендації, зустрічаються досить рідко. Якщо ви живете в невеликому містечку, знайти їх поряд доволі важко. Якщо використовувати можливості інтернету, ви маєте можливість звернутися до будь-кого. Для цього достатньо зробити якісні фото з потрібних ракурсів. Звичайний смартфон для цієї роботи підійде пречудово.

Фахівці з оцінки монет можуть знаходитися за кордоном. І вони нададуть вам свій офіційний висновок.

Друга перевага онлайн формату — безпека. Вам не потрібно розкривати особисту інформацію. Ніхто зайвий раз не дізнається, де ви живете. Така конфіденційність — найкращий захист від шахраїв.

Ну і звісно ви заощаджуєте на трансфері. Вам не потрібно кудись їхати, витрачати кошти на готелі. Просто вмощуєтеся зручно в кріслі та вирішуєте свої справи — замовляєте оцінку монети, шукаєте вигідну пропозицію щодо продажу або нового кандидата у свою колекцію. Сучасні можливості — то насправді чудо з чудес.


 

тел.:        (063) 114-22-60
тел/факс :(048) 787-58-89

© 2007—2023 «Real Autotuning»